De inbrekers waren er weer!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Miranda Walker - WaarBenJij.nu De inbrekers waren er weer!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Miranda Walker - WaarBenJij.nu

De inbrekers waren er weer!!!

Door: miranda

Blijf op de hoogte en volg Miranda

12 November 2007 | Suriname, Paramaribo

Dag lieve mensen,

De inbrekers zijn weer langs geweest, echt zielig, wat valt er nou bij arme stagiaires te halen??? De vorige keer zijn ze bij ons op het balkon geweest en hebben ze de hangmat meegenomen, maar nu was het wat erger. Op dinsdag naar woensdag nacht is mijn huurfiets gestolen en hebben zij het raam geforceerd. Waarom nou? Nu ben ik mijn borg kwijt en moet ik nog eens 150 euro’s betalen, echt belachelijk voor krot van een fiets, dit ga ik zeker via de verzekering proberen terug te krijgen! Ik voel me hier dus niet meer zo veilig, hoewel het een hele nette buurt is waar ik verblijf en er regelmatig buurtwachten langskomen.

Die nacht daarop was ik doodsbang dat de inbrekers weer terug zouden komen, dus ben ik maar naast Geeske in bed gekropen. Ik kon maar niet in slaap komen, echt ik sliep op 1 oor, op een gegeven moment sloegen alle honden in de straat aan en ben ik even wezen gluren door de ramen, maar ik zag niks, waarna ik maar even naar de wc ging. Toen ik terug kwam in de huiskamer hoorde ik ineens 2 scooters onze oprit oprijden, wat was ik bang zeg, ik dacht echt dat we er geweest waren. Ik snel Geeske wakker maken, die er heel rustig onder bleef. Toen heb ik de buurtwacht gebeld die meteen zou komen waarna ik de overburen belde, die eerst een kijkje door de ramen namen, toen begon de buurvrouw keihard te lachen en vertelde dat het de buurtwachten waren. Ik was me echt dood geschrokken zeg, ze komen normaal altijd met een z’n politie jeep lang, dit hadden we nog nooit meegemaakt. Toen de buurvrouw het net zei gingen de buurtwachten hun portofoons af en kregen ze te horen dat er een melding was in de Henry bejaminstraat, waar zij op antwoordde dat zij daar nu waren, hihi. Wat een verhaal he?? Ik was mij echt dood geschrokken maar gelukkig was het loosalarm

- xxx- Miranda